Kadonneet esineet

Onko sormus kadonnut vai onko joku muu metalliesine hukassa? Täältä voi saada apua esineen etsimiseen. Jos olet Pohjois-Savon ulkopuolelta niin voimme yrittää välittää yhteystiedot paikkakuntasi kokeneelle metallinetsintää harrastavalle henkilölle.

Omakotitalon pihalla tai mökillä hukatut esineet löytyy lähes aina jos tietää alueen missä ne ovat kadonneet eikä kiirettä ole.
Jos taas esine on kadonnut yleisellä paikalla niin ensimmäiset tunnit ratkaisevat. Ota yhteyttä meihin yhteydenottolomakkeen kautta mahdollisimman nopeasti.

Etsimme myös maasta ja rantavesistä kadonneita maansiirtokoneiden osia. Esimerkiksi kadonneita kauhatappeja, kauhan kynsiä ja hardox-osat löytyvät hyvin nopeasti ja helposti metallinetsimellä niiden suuren koon ja metallin laadun ansiosta.

Poikkeustapauksia kuitenkin on. Jos olet esimerkiksi sahuri eikä sinulla ole metallinetsin naulojen jatkuvaan etsimiseen tukeista niin osta sellainen. Riittävän hyvä metallinetsin maksaa vain kolmasosan uuden sirkkelinterän hinnasta ja tuottaa itsensä heti takaisin säästyneessä työajassa ja korjauskustannuksissa. Metallinetsijöiden tunnettu hyvä tahto on muuten koetuksella ja siitä kärsii loppujen lopuksi ihmiset jotka ovat oikeasti hädässä.